Rechtshulp Nederland

Juridisch advies en rechtsbijstand 
 

Familie- en personenrecht

  • familierecht
  • rechtsbijstand bij echtscheiding
  • mr. M.A.Johannsen

Familie- en personenrecht, het recht van ons allemaal.
Voor de geboorte hebben we al te maken met het personen- en familierecht, het recht dat zich bezighoudt met de geboorte, familienaam, naamrecht, huwelijk, echtscheiding, alimentatie, voogdij en gezag en de nalatenschap. Gebeurtenissen die betrekking hebben op het personen- en familierecht zijn juridisch bezien vaak gecompliceerd en door maatschappelijke ontwikkelingen is het familierecht voortdurend in beweging.

Bij ons bent u verzekerd van zeer deskundige dienstverlening en niet in de laatste plaats hebben onze advocaten een luisterend oor en zijn in staat uw situatie gevoelsmatig goed aan te voelen. Of het nu gaat om een naamsverandering of voogdij, echtscheiding en alimentatie, huwelijkse voorwaarden en nalatenschap, bij onze advocaten krijgt u alle aandacht en deskundige begeleiding die u zich maar kunt wensen.

Geen zaak en geen cliënt is gelijk. Wij zijn er om u optimaal te adviseren en te wijzen op alle mogelijkheden. Het behalen van een voor de cliënt acceptabel resultaat geldt als uitgangspunt bij de dienstverlening. Onze gespecialiseerde advocaten zijn u graag van dienst en kunnen alle zaken binnen het familierecht voor u regelen. U krijgt heldere juridische adviezen en ondersteuning bij gerechtelijke procedures als mediation niet lukt of wenselijk is.

 
E-mailen
Bellen
Info