Rechtshulp Nederland

Juridisch advies en rechtsbijstand 
 

Advocaten en juristen geven juridisch advies en verlenen rechtsbijstand

Samen sterker ondernemen

Het is onvermijdelijk dat u als ondernemer een keer te maken krijgt met zakelijke geschillen. Juridische problemen hebben een weerslag op uw activiteiten als ondernemer. Geschillen in een juridische context, die langs de juridische weg opgelost moeten worden. 

De missie van de advocaten en juristen van Rechtshulp Nederland is ondersteuning van de ondernemer bij het voorkomen van geschillen en het oplossen daarvan. Onze advocaten verplaatsen zich in uw situatie, vinden oplossingen en zorgen ervoor dat u als ondernemer zich op het ondernemen kunt richten.

Voor veel MKB-ondernemers en ZZP zijn wij vraagbaak en voorzien wij de ondernemer bij geschillen van juridisch advies, waarbij het streven is om geschillen minnelijk op te lossen en alleen procederen als het moet. 

Met onze incasso samenwerkingspartner bieden wij de mogelijkheid om buitengerechtelijk uw onbetaald gelaten factuur zonder kosten voor u te incasseren. Wij pakken door waar andere incasso bureaus het laten afweten en zelfs wanneer via de gerechtelijke weg een factuur moet worden opgeëist, bent u bij ons goedkoper uit dan bij welke andere incassobureau of gerechtsdeurwaarder dan ook. 


 
E-mailen
Bellen
Info