Rechtshulp Nederland

Juridisch advies en rechtsbijstand 
 

Zelfstandige zonder personeel (ZZP)en Rechtshulp Nederland

Samen staan we sterker!


Bent u startende ZZP of nog niet gestart, maar overweegt u als ZZP te beginnen en heeft u vragen over het opzetten van een bedrijf en alle zaken die daar bij komen kijken, dan kunnen onze juristen u bijstaan en ondersteunen bij het opzetten van uw onderneming. Na het opstarten, adviseren en begeleiden wij u met succesvol ondernemen.

Onze juridisch adviseurs horen regelmatig dat het bijhouden van administratie, boekhouding en belastingen lastig is en wordt gezien als een noodzakelijk kwaad. Het uitbesteden van deze werkzaamheden kunnen vaak oplopen tot duizenden euro's per jaar, kosten die wel aftrekbaar zijn als bedrijfskosten, maar die ertoe leiden dat u zelf netto minder te besteden heeft.

De meeste ZZP hebben geen ingewikkelde boekhouding en kunnen dus een paar duizend euro per jaar besparen als ze de werkzaamheden zelf uitvoeren. Rechtshulp Nederland biedt zelfstandige zonder personeel ondersteuning bij het uitvoeren van de administratie en boekhouding. Met een E-boekhoudpakket en na uitleg en inwerken van een paar uur, is iedere ZZP in staat om zijn eigen boekhouding te regelen.

Niets is zo vervelend als een opdrachtgever niet wil betalen voor het werk dat is verricht. Als het een eenmalige klus is voor een bepaalde duur en u krijgt niet betaald, dan moet veel tijd en energie gestoken worden in het aanmanen en sommeren van uw debiteur. Rechtshulp Nederland en haar incassopartner heeft een ruime ervaring in het incasseren van vorderingen op basis van No Cure No Pay.

Voorkomen is beter dan genezen en als ZZP kunt u problemen en geschillen voorkomen door met de opdrachtgever duidelijke afspraken te maken en deze vast te leggen in een overeenkomst en algemene voorwaarden. Onze juristen en advocaten kunnen voor de ZZP een op maat gemaakte overeenkomst en algemene voorwaarden opstellen. 

Vroeg of laat, maar iedere ZZP zal een keer geconfronteerd worden met een factuur die niet wordt betaald, een geschil over de uitvoering van het werk, een belastinginspecteur die moeilijke vragen stelt of een aansprakelijkstelling. Rechtshulp Nederland biedt u juridische hulp en geeft advies en rechtsbijstand bij juridische vragen en problemen die u als ZZP ondervindt.

Voor de kosten hoeft u het niet te laten. Geen één ondernemer in de branche waarin Rechtshulp Nederland diensten aanbiedt is goedkoper dan Rechtshulp Nederland. Daarnaast is het mogelijk om voor één of meer diensten een abonnement af te sluiten, zodat u precies weet waar u aan toe bent. 

Heeft u een dringende vraag en wilt u snel antwoord, maak dan gebruik van onze chat mogelijkheid, "direct contact met een jurist" in het menu

Wilt u op korte termijn een advies of afspraak om nader te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen, dan kunt u dat kenbaar maken met onderstaand contactformulier en nemen wij telefonisch contact op wanneer het u uitkomt.


 
E-mailen
Bellen
Info