Rechtshulp Nederland

Juridisch advies en rechtsbijstand 
 

No Cure No Pay incasso, hoe zit dat? 

Bijna iedere onderneming krijgt een keer te maken met klanten die uw factuur niet betalen. Los van het feit dat niet wordt betaald voor geleverde goederen of diensten, bent u als ondernemer ook nog eens veel tijd kwijt om uw openstaande factuur proberen te incasseren. Herinnering, aanmaning, mailen, bellen en dan zonder resultaat, uw debiteur voldoet uw factuur niet. Tijd die u liever besteedt aan zaken waaraan u meer plezier beleeft, namelijk: ondernemen.  U heeft het gehele traject van aanmanen doorlopen, maar helaas, uw debiteur blijft in gebreke. U kunt de vordering afschrijven, maar ook kunt u de keuze maken ons incassobureau in te schakelen om de onbetaalde factuur bij uw klant te incasseren op basis van het No Cure No Pay principe. 

Geen oplossing? Geen betaling!

No Cure No Pay betekent letterlijk uit het Engels vertaald: geen oplossing, geen betaling. Dit dekt de lading volledig en geeft direct aan waar incasso no cure no pay voor staat. U betaalt geen kosten (no pay) voor de dienstverlening van ons incassobureau wanneer het niet lukt om minnelijk de openstaande vordering voor u te incasseren (no cure) bij uw klant. Kosten bij een no cure no pay incasso worden pas in rekening gebracht wanneer ons incassobureau er in slaagt om uw openstaande factuur te incasseren.

Voordelen No Cure No Pay Incasso

Uw openstaande vordering uit handen geven geeft uw bedrijf een aantal voordelen. Het grootste voordeel heeft alles te maken met de liquiditeit van uw bedrijf. U betaalt ons incassobureau alleen wanneer het succesvol is. Met succesvol bedoelen we dat de openstaande vordering minnelijk wordt voldaan. Doordat u geen kosten vooraf hoeft te betalen komt dit de liquiditeit van uw bedrijf ten goede. 

Een ander voordeel van incasso op basis van No Cure No Pay is, dat u een onbeperkt aantal vorderingen aan ons incassobureau voor incassering in handen kan geven zonder dat u ook maar iets vooruit hoeft te betalen. U hoeft de vorderingen niet af te schrijven, ons incassobureau gaat voor u de vordering minnelijk trachten te incasseren en u kunt uw tijd besteden aan dat wat u graag doet: ondernemen. 

Het succes van incasso no cure no pay 

Openstaande vorderingen overdragen aan ons incassobureau en dan ook nog op basis van No Cure No Pay is uiterst succesvol. Ons incassobureau kan alleen geld verdienen als voor u wordt geïncasseerd en daarvoor zullen wij ons tot het uiterste inspannen om uw onbetaald gelaten factuur te incasseren. Ons incassobureau zal dan ook actief voor u aan het werk gaan en uw onbetaald gelaten factuur zal niet ergens in een bureaulade stoffig liggen te worden. 

Wat te doen als de buitengerechtelijke incasso geen resultaat oplevert?

Hoewel ons minnelijk incassotraject meestal succesvol is, kunnen we niet altijd voorkomen dat uw openstaande vordering, ondanks de inspanning van ons incassobureau, minnelijk toch niet kan worden geïncasseerd. Wanneer het minnelijke traject geen resultaat heeft opgeleverd kunnen wij voor u het gerechtelijk incassotraject starten. De rechter zal dan gevraagd worden uitspraak te doen over de door uw debiteur onbetaald gelaten factuur en als dit positief uitvalt kan onze deurwaarder de openstaande betaling alsnog afdwingen bij uw debiteur.

Uw no cure no pay incasso 

Ons incassobureau heeft jarenlange ervaring in het incasseren van openstaande vorderingen op basis van no cure no pay. Professionele en goed opgeleide medewerkers gaan voor u aan het werk, waarbij ook het behoud van de relatie met uw klant(en) niet uit het oog wordt verloren. Het juridisch incassotraject ook wel gerechtelijk incassotraject genoemd kan low-budget en zelfs zonder dat het u geld kost voor u worden uitgevoerd. Gehele of gedeeltelijke procesfinanciering in het gerechtelijk incassotraject is mogelijk. Bij een gunstig vonnis verrekenen wij een percentage van uw vordering als win-fee. 

Rechtshulp Nederland informeert u graag wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen. Een team van professionele en zeer ervaren incassomedewerkers, juristen en advocaten staan klaar om voor u aan de slag te gaan. 

Wilt u meer informatie en/of een afspraak voor een vrijblijvend gesprek bel ons op telefoonnummer: 085 - 401 77 14.                                         

 
E-mailen
Bellen
Info