Rechtshulp Nederland

Juridisch advies en rechtsbijstand door jurist of advocaat 
 


Juristen

René Kulk

René Kulk

Positie Jurist

René is gespecialiseerd in huurrecht, ondernemingsrecht, incassorecht en bestuursrecht en adviseert zowel particulieren als ondernemingen. De laatste jaren treedt hij ook veel op als procesgemachtigde in incassozaken voor incassobureaus. Als juridisch belangenbehartiger gaat hij voor zijn cliënten tot het uiterste om voor hun een goed resultaat te behalen. Particulieren vinden in René een medestander waar het gaat om de overheid in het bestuursrecht en dan nog meer specifiek op het gebied van toeslagen en de participatiewet. Zelfstandigen zonder personeel worden door hem geadviseerd in alle facetten van het ondernemen, van het inrichten en voeren van een goede administratie tot en met het helpen bij het opstellen van de jaarrekening en het doen van belastingaangifte.

Yvonne Brecht

Yvonne Brecht

Positie Jurist

Yvonne is breed inzetbaar binnen het privaatrecht, waarbij de nadruk ligt in het arbeidsrecht en aansprakelijkheidsrecht. Yvonne is zeer begaan met mensen die als gevolg van medisch handelen ernstig lichamelijke schade hebben opgelopen en als gevolg van blijvend letsel niet meer hun vak of beroep kunnen uitoefenen. Zij is een genie als het gaat om het juridisch bijstaan van cliënten die op staande voet bij een werkgever zijn ontslagen. Yvonne heeft een groot invoelend vermogen, is een sociaal bewogen persoon en in haar vrije tijd zet zij zich in voor dier, mens en maatschappij.

Katja Abbenhuis

Katja Abbenhuis

Positie Jurist

Katja is specialist in het ondernemingsrecht en een zeer ervaren geschillenbeslechter. Waar anderen de gang naar de rechter overwegen, doet Katja nog een ultieme laatste poging om partijen tot elkaar te brengen. Haar meeste successen worden in het minnelijk traject behaald. Procederen vindt ze iets voor ‘losers’. Met gedrevenheid en tomeloze inzet staat Katja ondernemingen bij en het resultaat is vaak verbluffend. Overeenkomsten en contracten worden door Katja minutieus gecontroleerd en van een gedegen advies aan de bestuurder van een onderneming voorgelegd.

 
E-mailen
Bellen
Info